Κορυφαιες πωλησεις

 • Wish Μπάρα Σύκο 30 gr
  Wish Μπάρα Σύκο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο Σύκο,...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Cranberry
  Wish Μπάρα Cranberry 25γρ.

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Δαμάσκηνο 30 gr
  Wish Μπάρα Δαμάσκηνο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Σοκολάτα 30 gr
  Wish Μπάρα Σοκολάτα

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Σοκολάτα &...

  0,69 €
 • Wish Bite
  Wish Bite 30gr.

  H Wish Bite είναι η πρώτη ελληνική γκοφρέτα χωρίς ζάχαρη από τη σειρά...

  0,89 €

Προσφορές

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

 • UROCLEAR
  UROCLEAR

  Περιέχει καθαρή D-Mannose η οποία...

Information

Προσφορά UROCLEAR

UROCLEAR

Natural Doctor

Νέο προϊόν

Περιέχει καθαρή D-Mannose η οποία είναι ένα φυτικής προέλευσης σάκχαρο που βρίσκεται σε επιλεγμένα φρούτα όπως το κράνμπερι. Η D-Mannose είναι το ενεργό συστατικό του κράνμπερι σε καθαρή μορφή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

42,00 € με Φ.Π.Α

-12.84%

48,19 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Μπορεί και παρεμβάλλεται στον μηχανισμό προσκόλλησης των βακτηρίων στο κυτταρικό τοίχωμα εμποδίζοντας την δράση των βακτηρίων.

Κατηγορία προϊόντος: Φυσικό Συμπλήρωμα Διατροφής

Φυσιολογική δράση: Φυσιολογική υποστήριξη υγιούς ουροποιητικού συστήματος.

Που απευθύνεται και πως υποστηρίζει τον οργανισμό: Το προϊόν περιέχει D-μαννόζη, ένα απλό σάκχαρο φυσικής προέλευσης (μονοσακχαρίτης-εξόζη) που βρίσκεται σε αφθονία σε επιλεγμένα φρούτα, όπως το κράνμπερι (βακκίνιο το μακρόκαρπο). Η D-μαννόζη εμφανίζει εξαιρετικά χαμηλό μεταβολικό ρυθμό (δεν επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα) που έχει ως αποτέλεσμα η πλειονότητα της προσλαμβανόμενης μέσω της τροφής D-μαννόζη να απεκκρίνεται στα ούρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όπου και συνεχίζει το ταξίδι της μέσω του ουρητήρα, της ουροδόχου κύστης και της ουρήθρας, εκτελώντας εκεί μια πολύτιμη υπηρεσία για την υποστήριξη και τη διατήρηση ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος πριν την έξοδό της από το σώμα.

Μελέτες υποστηρίζουν τον ρόλο της D-μαννόζης στην διατήρηση και υποστήριξη ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος, αναστέλλοντας την προσκόλληση των παθογόνων βακτηρίων στην επιφάνεια των επιθηλιακών κυττάρων του ουροποιητικού συστήματος, με τον εξής προτεινόμενο μηχανισμό δράσης: Το κυτταρικό τοίχωμα των βακτηρίων Escherichia coli που προκαλούν ουρολοίμωξη φέρουν στην επιφάνεια τους μικρές προεξοχές που περιέχουν σύνθετα μόρια που λέγονται λεκτίνες. Οι λεκτίνες είναι υπεύθυνες για την προσκόλληση των βακτηρίων στο τοίχωμα της ουροδόχου κύστης που έχει ως συνέπεια την μη απομάκρυνση των παθογόνων αυτών βακτηρίων μέσω των ούρων. Η παρουσία της D-μαννόζης στο ουροποιητικό σύστημα βοηθά στον αποκλεισμό των θέσεων πρόσδεσης (δηλαδή των λεκτινών) των παθογόνων βακτηρίων με αποτέλεσμα τα βακτήρια υπεύθυνα για τις ουρολοιμώξεις να μην μπορούν πλέον να προσδεθούν στο κυτταρικό τοίχωμα της ουροδόχου κύστης και αναπόφευκτα να απεκκρίνονται με την ούρηση. Στην πραγματικότητα, η D-μαννόζη δεν σκοτώνει τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για τις ουρολοιμώξεις, απλά βοηθά στην απομάκρυνση τους.

Η D-μαννόζη εμφανίζεται περίπου 10 φορές πιο αποτελεσματική από ισοβαρής ποσότητα φρούτου κράνμπερι (σκόνη) στην απομάκρυνση των βακτηρίων E. coli από το τοίχωμα της ουροδόχου κύστης, βελτιώνοντας έτσι σε ποσοστό περισσότερο από 90% τις ουρολοιμώξεις που οφείλονται σε Ε. coli, μέσα σε 24-48 ώρες από την λήψη της D-μαννόζης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φυσικός αυτό τρόπος αντιμετώπισης των ουρολοιμώξεων χωρίς χρήση αντιβιοτικών εξασφαλίζει και την απουσία ανθεκτικότητας των παθογόνων βακτηρίων σε αντιβιοτικά, προστατεύοντας έτσι τον οργανισμό στο μέλλον. Το προϊόν μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση για υποστήριξη καταστάσεων κυστίτιδας και γενικά ουρολοιμώξεων που οφείλονται στο βακτήριο E.coli. Ειδικότερα, η συμβολή του προϊόντος κρίνεται απαραίτητη σε:

 •  σύνδρομο του μέλιτος (γνωστό και ως κυστίτιδα της νεονύμφου)
 •  υποτροπιάζουσα κυστίτιδα
 •  ουρολοιμώξεις λόγω επέμβασης στο ουροποιητικό σύστημα (π.χ. καθετηριασμός ή η κυστεοσκόπηση)

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Λήψη

UROCLEAR

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λήψη (12.7k)