Κορυφαιες πωλησεις

 • Wish Μπάρα Σύκο 30 gr
  Wish Μπάρα Σύκο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο Σύκο,...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Cranberry
  Wish Μπάρα Cranberry 25γρ.

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Δαμάσκηνο 30 gr
  Wish Μπάρα Δαμάσκηνο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Σοκολάτα 30 gr
  Wish Μπάρα Σοκολάτα

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Σοκολάτα &...

  0,69 €
 • Wish Bite
  Wish Bite 30gr.

  H Wish Bite είναι η πρώτη ελληνική γκοφρέτα χωρίς ζάχαρη από τη σειρά...

  0,89 €

Προσφορές

 • ANOSON

  Περιέχει πατενταρισμένο UC-II...

  62,00 € -12.91% 71,19 €

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Εντεροψυχολογικό Σύνδρομο (GAPS), Φυσική Θεραπεία για αυτισμό, ΔΕΠΥ/ΔΕΠ, δυσλεξία, δυσπραξία, κατάθλιψη και σχιζοφρένεια

Νέο προϊόν

Η κατάσταση του πεπτικού συστήματος συνδέεται με τη λειτουργία του εγκεφάλου. Ο κοινός παράγοντας στα άτομα τα οποία παρουσιάζουν καταστάσεις όπως δυσπραξία, δυσλεξία, προβλήματα συμπεριφοράς, ΔΕΠΥ/ΔΕΠ, αυτισμό, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, πεπτικές διαταραχές κλπ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

20,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή:
Ο όρος “Εντεροψυχολογικό Σύνδρομο (GAPS)” δημιουργήθηκε από τη Dr Natasha Campbell-McBride αφού συνεργάστηκε με εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες με νευρολογικές και ψυχιατρικές παθήσεις, όπως διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, ΔΕΠΥ/ΔΕΠ, σχιζοφρένεια, δυσλεξία, δυσπραξία, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διπολική διαταραχή και άλλα νευρο-ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα. Σύμφωνα με τη Dr Natasha Campbell-McBride η κατάσταση του πεπτικού συστήματος συνδέεται με τη λειτουργία του εγκεφάλου. Ο κοινός παράγοντας στα άτομα τα οποία παρουσιάζουν καταστάσεις όπως δυσπραξία, δυσλεξία, προβλήματα συμπεριφοράς, ΔΕΠΥ/ΔΕΠ, αυτισμό, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, πεπτικές διαταραχές κλπ. είναι η διαταραγμένη εντερική χλωρίδα (εντερική δυσβίωση). Το βιβλίο αυτό μπορεί, επίσης, να αποδειχθεί χρήσιμο για τα άτομα τα οποία διαγιγνώσκονται με αλλεργίες, συμπεριλαμβανομένων του άσθματος και του εκζέματος. Στο εν λόγω βιβλίο η Dr Campbell-McBride αναλύει με απλό τρόπο τι είναι το Εντεροψυχολογικό Σύνδρομο, πώς αναπτύσσεται και πώς να το αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά με ένα διατροφικό πρωτόκολλο.Το «Εντεροψυχολογικό Σύνδρομο ™» αποτελεί διεθνές εμπορικό σήμα της Dr Natasha Campbell-McBride και η χρήση του απαγορεύεται ρητώς χωρίς την πρότερη άδεια της Dr Natasha Campbell-McBride.

Η Dr Natasha Campbell-ΜcBride ίδρυσε τη Διατροφολογική Κλινική του Κέμπριτζ το 1998. Ως γονέας παιδιού που ανέκαμψε πλήρως από μια σοβαρή μαθησιακή δυσκολία, είχε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών τις οποίες αντιμετωπίζουν άλλοι γονείς όπως αυτή και αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου της βοηθώντας αυτές τις οικογένειες. Συνειδητοποίησε ότι η διατροφή έπαιζε βασικό ρόλο στη βοήθεια παιδιών και ενηλίκων ώστε να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση προβιοτικών στον τομέα αυτό.

Η επιθυμία της να μοιραστεί τις γνώσεις της είχε ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή της σε πολλές εκδόσεις καθώς και παρουσιάσεις σε πολυάριθμα σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες και τις πεπτικές διαταραχές. Το βιβλίο αυτό αποτυπώνει την εμπειρία και τη γνώση της, ενσωματώνοντας την πιο πρόσφατη εργασία της.

Θεωρεί ότι η σύνδεση μεταξύ σωματικής και νοητικής υγείας, αυτών που τρώμε και πίνουμε καθώς και της κατάστασης του πεπτικού μας συστήματος είναι στενή και τα αποτελέσματα της εργασίας της επικυρώνουν τη θέση της πάνω σε αυτό το ζήτημα. Στην κλινική της οι γονείς συζητούν για όλες τις πτυχές της κατάστασης του παιδιού τους, με τη σιγουριά της γνώσης ότι δεν μιλούν μόνο σε έναν ειδικό αλλά και σε ένα άτομο το οποίο έχει βιώσει τη δική τους εμπειρία. Η βαθιά κατανόησή της των προκλήσεων τις οποίες αντιμετωπίζουν κάνουν τις συμβουλές της σημαντικές.

Η Natasha Campbell-ΜcBride είναι κάτοχος Πτυχίου Ιατρικής με μεταπτυχιακό Τίτλο τόσο στη Νευρολογία όσο και την Ανθρώπινη Διατροφή. Στην κλινική της στο Κέμπριτζ εξειδικεύεται στη Διατροφή Παιδιών και Ενηλίκων με Μαθησιακές Δυσκολίες και Δυσκολίες Συμπεριφοράς καθώς και Ενηλίκων με Πεπτικές Διαταραχές και Διαταραχές του Ανοσοποιητικού Συστήματος.

ISBN:978-618-83347-0-0
Σελίδες: 384
Διαστάσεις: Α5 (148x210 χιλιοστά), ράχη 21 χιλιοστά
Βάρος: 580 γραμμάρια

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: