Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ 250 ΓΡ

Νέο προϊόν

Θαλασσινό αλάτι Αστάρτη, μαζεμένο με το  χέρι, από τα βράχια των Κυθήρων. Φυσικό προϊόν ανεπεξέργαστο. ‘Ετσι απλά, κρατάτε στα χέρια σας τον ανθό!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

Φυσικό Θαλασσινό αλάτι: Τα ευεργετικά μυστικά μια αρχέγονης τροφής.

Στη φύση το ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι περιέχει εκτός από νάτριο και επιπλέον 91 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία σε ιδανική αναλογία. Έτσι αποτελεί σημαντική πηγή, για τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται το σώμα μας ώστε να λειτουργήσει σωστά.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι να επεξεργαζόμαστε το αλάτι με αποτέλεσμα να αφαιρούμε τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει στη φυσική του μορφή και στη συνέχεια να το προσθέτουμε σε αυτή τη μορφή στις τροφές πριν τις καταναλώσουμε. Το τελικό αποτέλεσμα είναι να αλλοιωθεί η φυσική του  περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία. Το ραφιναρισμένο αλάτι με τη μεγάλη περιεκτικότητα σε νάτριο είναι άμεσα συνδεδεμένο με προβλήματα υγείας, όπως την υπέρταση και αυτή με τη σειρά της είναι η κύρια αιτία καρδιακών νοσημάτων και εγκεφαλικών επεισοδίων.  Ο πραγματικός υπαίτιος για τα προβλήματα υγείας είναι το νάτριο που περιέχεται στο αλάτι .

Η χρήση θαλασσινού μη ραφιναρισμένου αλατιού, όπως το φυσικό αλάτι από τις αλυκές των Κυθήρων, σε συνδυασμό με πληθώρα άλλων ανεπεξέργαστων τροφών στην καθημερινή διατροφή αποτελεί το μέσον για μια άριστη σωματική και ψυχική υγεία.

Τρόποι χρήσης:

√ Ως άρτυμα στην μαγειρική σας

√ Ως διάλυμα για στοματικές και ρινικές πλύσεις

Διατίθεται σε συσκευασία zip των 250γρ.