Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Σκούρο Αλεύρι Βάσης Χωρίς Γλουτένη – Χωρίς Λακτόζη

Νέο προϊόν

Ένα μείγμα που χρησιμοποιείται αντί για αλεύρι σίτου / σίκαλης για ψήσιμο και μαγείρεμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

Συστατικά

Άμυλο σίτου χωρίς γλουτένη (μέγιστο 20mg γλουτένη / kg), δεξτρόζη, ίνες τεύτλων, αλεσμένος λιναρόσπορος, άμυλο ταπιόκας, πυκνωτικό (E412), άρωμα

 

Συσκευασία

1000g / τεμάχιο

 

Nutritional values 100g

Ενέργεια                         1490kJ/356kcal

Λιπαρά                            5g

από τα οποία

– κορεσμένα                0,3g

Υδατάνθρακες              73g

Από τους οποίους

-ζάχαρα                       11g

Ινες                                 5,5g

Πρωτεινη                       2g

Αλάτι                              0,01g

 

Διάρκεια ζωής

2 χρόνια από την παραγωγή

 

Οδηγίες

500g μείγμα, 400 ml χλιαρό νερό, 25g μαγιά, 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι, 30g μαγειρικό λάδι. Ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει (5 λεπτά) και ρίξτε σε αλειμμένο με λαδι δοχείο 1,5 λίτρων. Αφήστε τη ζύμη να ανέβει περίπου 30 λεπτά. Ψήνουμε στους 200 ° C στο κάτω μέρος του φούρνου, για 20 λεπτά.

Nα μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

12 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: