Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Μαλακό Αλεύρι Βάσης Χωρίς Γλουτένη – Χωρίς Λακτόζη

Νέο προϊόν

Ένα μείγμα που χρησιμοποιείται αντί για αλεύρι σίτου για ψήσιμο και μαγείρεμα.

Συστατικά: Χωρίς γλουτένη άμυλο σίτου (μέγιστο 20mg γλουτένη / kg), δεξτρόζη, άμυλο ταπιόκας, πυκνωτικά (E412), άρωμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

Συσκευασία

1000g / τεμάχιο

 

Nutritional values 100g

Ενέργεια 1450kJ/350kcal

Λιπαρά   <0,5g

Από τα οποία

-κορεσμένα           <0,1g

Υδατανθρακες   86g

Από τους οποίους

– ζαχαρα              10g

– Λακτόζη             <0,01g

Πρωτείνη               <0,5g

Αλάτι      <0,01g

 

Διάρκεια ζωής

2 χρόνια από την παραγωγή

 

Οδηγίες

500g μείγμα, 400 ml χλιαρό νερό, 25g μαγιά, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 30g μαγειρικό λάδι. Ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει (5 λεπτά) και ρίξτε σε αλειμμένο με λαδι δοχείο 1,5 λίτρων. Αφήστε τη ζύμη να ανέβει περίπου 30 λεπτά. Ψήνουμε στους 200 ° C στο κάτω μέρος του φούρνου, για 20 λεπτά.

Nα μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

12 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: