Κορυφαιες πωλησεις

 • Wish Μπάρα Σύκο 30 gr
  Wish Μπάρα Σύκο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο Σύκο,...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Cranberry
  Wish Μπάρα Cranberry 25γρ.

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Δαμάσκηνο 30 gr
  Wish Μπάρα Δαμάσκηνο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Σοκολάτα 30 gr
  Wish Μπάρα Σοκολάτα

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Σοκολάτα &...

  0,69 €
 • Wish Bite
  Wish Bite 30gr.

  H Wish Bite είναι η πρώτη ελληνική γκοφρέτα χωρίς ζάχαρη από τη σειρά...

  0,89 €

Προσφορές

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Viogenesis S-Acetyl-L-Glutathion 60 caps

Νέο προϊόν

Συμπλήρωμα διατροφής με την ακετυλιωμένη μορφή γλουταθειόνης

Περισσότερες λεπτομέρειες

33,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

 • Με αντιοξειδωτική δράση, για τη προστασία των κυττάρων και του ήπατος
 • Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία των κυττάρων και την υγιή γήρανση
 • Υψηλής απορρόφησης και δραστικότητας

Το Viogenesis S-Acetyl-L-Glutathion είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει την ακετυλιωμένη μορφή της γλουταθειόνης. Αυτή η μορφή απορροφάται καλά και είναι πιο σταθερή σε όλο το πεπτικό σύστημα. Παράλληλα αυξάνει την ενδοκυτταρική γλουταθειόνη μειώνει το οξειδωτικό στρες, υποστηρίζει την αποτοξίνωση, την υγιή ανοσοαπόκριση, τη μεταφορά αμινοξέων στις μεμβράνες των κυττάρων, και την αντιοξειδωτική δράση των βιταμινών C και E

Η μειωμένη γλουταθειόνη, κοινώς γνωστή ως γλουταθειόνη ή GSH, είναι ένα τριπεπτίδιο που αποτελείται από τα αμινοξέα L-γλουταμίνη, L-κυστεΐνη και γλυκίνη. Πρόκειται για ένα ενδογενές αντιοξειδωτικό του σώματος. Το χρόνιο οξειδωτικό στρες μπορεί επίσης να μειώσει την κυτταρική γλουταθειόνη. Πρόδρομοι της γλουταθειόνης, όπως η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η βιταμίνη C, το σελήνιο και η γλουταμίνη, συνιστώνται συχνά για την αύξηση των επιπέδων της γλουταθειόνης στο σώμα. Το άγχος, οι διατροφικές ελλείψεις, οι χρόνιες ασθένειες καθώς και η πάροδος της ηλικίας αδειάζουν τα αποθέματα γλουταθειόνης και εμποδίσουν την παραγωγή της.

Οι περισσότερες μορφές γλουταθειόνης στοματικής λήψης έχουν άσχημη μυρωδιά, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η πλειοψηφία τους οξειδώνεται πριν απορροφηθούν και χρησιμοποιηθούν από τα κύτταρα. Το στομάχι διασπά περίπου το 90% της γλουταθειόνης. Η από του στόματος λήψη S-ακετυλογλουταθειόνης αυξάνει τη συνολική γλουταθειόνη και την ποσοστιαία μειωμένη γλουταθειόνη.

Η S-Ακετυλο-L-Γλουταθειόνη, ένα συστατικό που είναι παρόμοιο με λιπίδια, λαμβάνεται ανέπαφη από τα χυλομικρά στο έντερο. Ο ακετύλο-δεσμός τοποθετείται στην ομάδα θειόλης ή θείου, η οποία εμποδίζει την οξείδωση και επιτρέπει στο μόριο να περάσει διαχυτικά στα κύτταρα μετά από την απορρόφησή της στο έντερο. Ο δεσμός στη συνέχεια διασπάται από μη συγκεκριμένα ένζυμα μέσα στα κύτταρα. Η ακετυλίωση εμποδίζει τη διάσπαση της γλουταθειόνης και η S-ακετυλογλουταθειόνη δεν απαιτεί δαπάνη ενέργειας να διασπαστεί σε μειωμένη γλουταθειόνη μόλις διασχίσει το κυτταρικό τοίχωμα.

Η γλουταθειόνη λειτουργεί εκτενώς στους ιστούς και τα όργανα σε όλο το σώμα. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην προστασία του σώματος από το οξειδωτικό στρες, διατηρώντας τις κυτταρικές λειτουργίες, και υποστηρίζοντας την υγιή ανοσολογική λειτουργία. Η προστασία από το οξειδωτικό στρες είναι σημαντική για τη διατήρηση της κυτταρικής ακεραιότητας και την υγεία των ιστών. Η S-ακετυλογλουταθειόνη διασχίζει τη μεμβράνη των μιτοχονδρίων, αυξάνοντας τη δραστηριότητα των οργανιδίων και ελαχιστοποιώντας τα ROS. Η μείωση των ROS σχετίζεται με τη διατήρηση της μιτοχονδριακής ακεραιότητας και λειτουργία και η βελτιωμένη μιτοχονδριακή υγεία πιστεύεται ότι υποστηρίζει τη συνολική υγεία και ενέργεια.

Η S-ακετυλο-γλουταθειόνη έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνει τον παράγοντα νέκρωσης όγκων-άλφα (TNF-alpha), τον πυρηνικό παράγοντα κάππα βήτα (NFkappa beta) και το F-2 ισοπροστάνιο. Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία ότι τα επίπεδα της ενδοκυτταρικής γλουταθειόνης στα κύτταρα αντιγόνων (π.χ. μακροφάγα) μπορεί να επηρεάζουν την απόκριση κυτοκινών Thl1/Th2 και να προάγουν μια ισορροπημένη ανοσολογική αντίδραση.

Η γλουταθειόνη ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό, ένα προπύργιο προστασίας κατά των χρόνιων ασθενειών και μια φυσική ουσία που συμβάλλει σε αποτοξίνωση. Δρα ως χηλικός παράγοντας των βαρέων μετάλλων, αποβάλλοντάς τα από το σώμα, κατασκευάζει και επισκευάζει τους ιστούς και την προλαμβάνει τη φλεγμονής. Μερικοί πιστεύουν ακόμη ότι βοηθά στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.

Η γλουταθειόνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που παράγεται στο συκώτι. Οι μεγαλύτερες αποθήκες της γλουταθειόνης βρίσκονται στο συκώτι, όπου αποτοξινώνει τα βλαβερά συστατικά, έτσι ώστε αυτά να μπορούν να εξαχθούν μέσω της χολής. Λίγη γλουταθειόνη απελευθερώνεται από το συκώτι απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, όπου βοηθά στη διατήρηση της ακεραιότητας των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύει τα λευκά αιμοσφαίρια. Η γλουταθειόνη βρίσκεται επίσης στους πνεύμονες και στον εντερικό σωλήνα. Χρειάζεται για τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και ασκεί αντιγηραντικές επιδράσεις, βοηθώντας στη διάσπαση των οξειδωμένων λιπών που μπορούν να συμβάλλουν σε αθηροσκλήρωση. Μπορεί να μετριάσει μερική από τη βλάβη που προκαλείται από τον καπνό του τσιγάρου, διότι τροποποιεί τις βλαβερές επιδράσεις των αλδεΰδων, χημικών συστατικών που υπάρχουν στον καπνό του τσιγάρου και βλάπτουν τα κύτταρα και τα μόρια, και μπορεί να προστατεύει το συκώτι από βλάβη που προκαλείται από το αλκοόλ.

Διατροφικές πληροφορίες

Ημερήσια δόση 2 cap

Δόσεις ανά συσκευασία 30

Περιεκτικότητα ανά δόση/2 κάψουλες

S-Ακέτυλο-L-Γλουταθειόνη 200 mg 

Άλλα συστατικά: πληρωτικό μέσο μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, S-Ακετυλο-L-Γλουταθειόνη, κέλυφος κάψουλας υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη

Οδηγίες χρήσης

2 κάψουλες με λίγο νερό

Προφυλάξεις

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης – Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας – Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου – Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας – να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: