Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Προσφορά COMPLETE D3, K2 & Co Factors

COMPLETE D3, K2 & Co Factors

Natural Doctor

Νέο προϊόν

Περιέχει βιταμίνη D3 2000iu, μαγνήσιο 550mg σε χηλειωμένη μορφή (συνδεδεμένο με ένα αμινοξύ) που το καθιστά οργανικό στοιχείο και έχει την μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης από τον ανθρώπινο οργανισμό, σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές μαγνησίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

Το δισγλυκινικό μαγνήσιο δεν προκαλεί διαταραχές στο γαστρεντερικό και αυξημένη εντερική κινητικότητα. Περιέχει επίσης βιταμίνη Κ2 100mcg συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος, στην ενίσχυση των οστών επί οστεοπόρωσης αλλά και στην διαχείριση του ασβεστίου από τον οργανισμό.

Κατηγορία προϊόντος: Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής

Φυσιολογική δράση: Υποστήριξη σε καταστάσεις οστεοπόρωσης και οστεοαρθρίτιδας. Περιέχει όλους τους συμπαράγοντες απορρόφησης της βιταμίνης D3.

Που απευθύνεται και πως υποστηρίζει τον οργανισμό:

To προϊόν παρέχει βιταμίνη D3 (χολικαλσιφερόλη), Κ2 (μενακινόνη) και μαγνήσιο (ως διγλυκινικό), συστατικά με διατροφική και φυσιολογική επίδραση για την υποστήριξη του οργανισμού σε καταστάσεις οστεοπόρωσης και οστεοαρθρίτιδας.

Σύμφωνα με την βιβλιογραφία, ο συνδυασμός βιταμίνης D3 και βιταμίνης Κ2 προσφέρει ευεργετική φυσιολογική δράση στην υγεία των οστών και ειδικότερα στην περίπτωση της οστεοπόρωσης. Η βιταμίνη D3 διατηρεί τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα στα φυσιολογικά όρια, αυξάνοντας την απορρόφηση του από το έντερο και μειώνοντας τη νεφρική του απέκκριση, ως εκ τούτου η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής μάζας και στην ομοιόσταση ασβεστίου-φωσφόρου. Στην σύνθεση του προϊόντος έχει προστεθεί και βιταμίνη K2, ένα συστατικό που επίσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Εκτός των παραπάνω συστατικών, το προϊόν παρέχει και μαγνήσιο (ως χηλικό σύμπλοκο μαγνησίου με αμινοξύ), συστατικό που εντοπίζεται κυρίως στα οστά και συμμετέχει στη διαδικασία μεταβολισμού του ασβεστίου και της σύνθεσης της βιταμίνης D και γενικά στο σχηματισμό των οστών.

Το προϊόν δεν περιέχει: χρωστικές ουσίες, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα σίτου, μαγιάς, καλαμποκιού, σόγιας και γάλακτος.

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. EOΦ: 11401/12-2-2015 Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ Παράγεται στην Αγγλία.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιεχόμενο: 60 φυτικές κάψουλες

Ενεργά συστατικά Ανά ημερήσια δόση (1 κάψουλα)

Βιταμίνη D3 (ως χολικαλσιφερόλη) 50 μg (2.000 IU) (1.000% Σ.Η.Π.)

Βιταμίνη Κ2 (ως μενακινόνη) 100 μg (133% Σ.Η.Π.)

Μαγνήσιο (ως διγλυκινικό) 56 mg (15% Σ.Η.Π.)

Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα

Άλλα συστατικά: ρυζάλευρο, συστατικά κενής κάψουλας (φυτική κυτταρίνη).

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: