Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Χυμός αλόης με λεμόνι & μαστίχα Χίου

Νέο προϊόν

Η συνταγή του φυσικού χυμού aloe vera δημιουργήθηκε στην προσπάθεια να βρεθεί ο πιο άμεσος και φυσικός τρόπος για να πίνεται η γέλη της αλόης και να απολαμβάνονται όλες οι θεραπευτικές ουσίες αυτού του ιδιαίτερου φυτού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

Μεικτό Βάρος

800γρ (Στον υπολογισμό του κόστους αποστολής συμπεριλαμβάνονται +500γρ που αφορούν την ειδική συσκευασία μεταφοράς προϊόντων ψυγείου)

Καθαρό Βάρος

500ml

Τύπος Συσκευασίας

Amber glass (καραμελέ) λόγω της φωτοευαισθησίας του χυμού της αλόης 

Συστατικά

99% Γέλη από φρέσκα φύλλα Aloe Vera Barbadensis Miller Βιολογικής Καλλιέργειας, 1% Βιολογικός Συμπυκνωμένος Χυμός Λεμονιού, Μαστιχέλαιο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Περιεκτικότητα σε: Aloverose (Ακεμανάνη) >1200mg/lt, Αλοΐνη < 5mg/lt

Οδηγίες Χρήσης / Προφυλάξεις

Προτείνεται να καταναλώνονται 50ml κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Ο χυμός πίνεται είτε σκέτος, είτε αραιωμένος με νερό ή άλλον χυμό / Παρόλο που η αλόη θεωρείται ένα ασφαλές φυτό πρέπει να το χρησιμοποιείται σωστά και να ακολουθείτε τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Δεν συνιστάται η κατανάλωση από εγκύους θηλάζουσες και παιδιά κάτω των 12 ετών.

Διατήρηση

Η διάρκεια ζωής του ειναι 2 μήνες από την ημέρα παραγωγής του και 10 μέρες από την ημέρα που θα ανοιχτεί το μπουκάλι και διατηρείται μόνο στο ψυγείο

Παραγωγός

NATUEVO

Προέλευση

ΧΙΟΣ

Πιστοποίηση

Βιολογικά πιστοποιημένος ελληνικός χυμός αλόης

Στο χυμό αλόης προστέθηκε χυμός λεμονιού το οποίο λειτουργεί σαν φυσικό συντηρητικό και το μαστιχέλαιο για να θυμίζει τον τόπο καταγωγής του προϊόντος δίνοντάς του άρωμα Χίου!

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η αλόη υπάρχει στη διατροφή του ανθρώπου, βοηθώντας στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, βασική προϋπόθεση για έναν ισχυρό ανοσοποιητικό μηχανισμό. Το λεμόνι και το μαστιχέλαιο, εκτός από αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση αντίστοιχα, προσφέρουν τη γεύση του κάμπου και τη μυρωδιά της Χίου.

Η Νatuevo ξεκίνησε το 2012, όταν πρωτοφυτεύτηκε η Aloe Vera Barbadensis Miller στον παλιό αμυγδαλεώνα του βιολογικού αγροκτήματος της οικογένειας Φετοκάκη στο Βασιλεώνοικο της Χίου. Κάθε μέρα από τότε η Νatuevo καλλιεργεί και παράγει, με στόχο την αυτάρκεια και την αειφορία, αφήνοντας όσο το δυνατόν μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα, και πάντα στους ρυθμούς της φυσικής εξέλιξης.

2 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: