Κορυφαιες πωλησεις

 • Wish Μπάρα Σύκο 30 gr
  Wish Μπάρα Σύκο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο Σύκο,...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Cranberry
  Wish Μπάρα Cranberry 25γρ.

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Δαμάσκηνο 30 gr
  Wish Μπάρα Δαμάσκηνο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Σοκολάτα 30 gr
  Wish Μπάρα Σοκολάτα

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Σοκολάτα &...

  0,69 €
 • Wish Bite
  Wish Bite 30gr.

  H Wish Bite είναι η πρώτη ελληνική γκοφρέτα χωρίς ζάχαρη από τη σειρά...

  0,89 €

Προσφορές

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

nutramins selfdefence™ super antioxidant and immunity formula

Νέο προϊόν

Παρέχει μια ολοκληρωμένη αντιοξειδωτική λύση ενώ παράλληλα ενισχύει και υποστηρίζει τη φυσική άμυνα του οργανισμού και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

26,50 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το selfdefence™ με MaitakeGold 404® και Carpos® είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο και κλινικά δοκιμασμένο μείγμα βιταμινών και φυτών που περιέχει φυσικά συστατικά τα οποία διαθέτει αποκλειστικά η εταιρεία Nutramins™.

Οφέλη:

 1. Αυξημένα επίπεδα κυτοκινών που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, περιλαμβανόμενων των Ιντερλευκίνη 2 (IL-2) και Ιντερφερόνη-γάμμα (IFNγ) – MaitakeGold 404®
 2. Αυξημένα επίπεδα αντιφλεγμονωδών κυτοκινών, περιλαμβανόμενης της Ιντερλευκίνης 10 – MaitakeGold 404®
 3. Ενισχυμένη κυτοκίνη για τη δραστηριοποίηση των κυττάρων T – MaitakeGold 404®
 4. Εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση – Carpos®
 5. Μέσω της Βιταμίνης C που περιέχει, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. (Ισχυρισμός Υγείας εγκεκριμένος από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της Ε.Ε. – EFSA).
 6. Η περιεκτικότητα του σε σαμπούκο και κουρκουμά, συμβάλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. (Ισχυρισμός Υγείας εγκεκριμένος από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της Ε.Ε. – EFSA).
 7. Μέσω της περιεκτικότητας του σε κουρκουμά, το selfdefence™ διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

 Συστατικά:

 • MaitakeGold 404® Παρέχεται αποκλειστικά από τη Nutramins™ και είναι το καλύτερο εκχύλισμα Maitake στον κόσμο. Το 1984 ο Δρ. Hiroaki Nanba του Φαρμακευτικού Νοσοκομείου της πόλης Kobe, Ιαπωνία, ξεκίνησε με την ομάδα του να εργάζεται για την παρασκευή ενός πόσιμου εκχυλίσματος από το μανιτάρι Maitake (Grifola frondosa) που βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η έρευνα αυτή οδήγησε σε μια σημαντική ανακάλυψη στο τέλος της δεκαετίας του 1990, όταν η ομάδα εντόπισε στο εκχύλισμα του Maitake μια έμφυτη ουσία που αναχαίτίζε τις ευεργετικές για το ανοσοποιητικό σύστημα ιδιότητες του εκχυλίσματος. Η ερευνητική ομάδα του Δρ. Nanba κατάφερε να αναπτύξει μία μέθοδο μέσω της οποίας κατάφερε να εξαλείψει αυτή την ουσία από το εκχύλισμα, επιτυχία που ανταμείφθηκε με την εξασφάλιση διπλώματος ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α (αρ. πατέντας: 5.854.404). Ο Δρ. Nanba έχει δηλώσει ότι αυτό το πατενταρισμένο εκχύλισμα διαθέτει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε Maitake και τις πλέον ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες και διατίθεται στην αγορά αποκλειστικά με το όνομα MaitakeGold 404® από τη Nutramins™
 • Carpos® – είναι ένα τιτλοδοτημένο φυσικό εκχύλισμα του Ινδικού Φραγκοστάφυλου (Phyllanthus emblica), του απόλυτου αντιοξειδωτικού «υπερφρούτου» ή αλλιώς της «τροφής της ομορφιάς» και παράγεται αποκλειστικά από τη Nutramins. Το Carpos® είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικό (περιέχει 47,000 μονάδες δείκτη ORACFN ανά γραμμάριο) εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε υδατοδιαλυτές τανίνες.
 • Κουρκουμάς – Είναι ένα ριζωματοειδές ποώδες πολυετές φυτό της οικογένειας των Ζιγγιβεροειδών, που περιέχει κουρκουμινοειδή, μια πολυφαινόλη με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
 • Πορτοκάλι – Είναι ένα εσπεριδοειδές που σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη C, παρέχει υψηλά επίπεδα εσπεριδίνης, μια πολυφαινόλη (διφαινόλη) που παρέχει ανώτερη αντιοξειδωτική δράση και διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
 • Ρόδι – Θεωρείται ως ένα από τα πλέον ευεργετικά για την υγεία, φρούτα στη Γη. Περιέχει σημαντικές ποσότητες ελλαγικού οξέος, μια πολυφαινόλη (ελλαγιταννίνη) με πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες.
 • Σαμπούκος – Eίναι ένα σκούρο μοβ μούρο που θεωρείται κατά παράδοση μια καλή θεραπεία για το κρύωμα και τη γρίπη. Περιέχει ανθοκυανίνες, φλαβονοειδή πολυφαινόλες, που έχουν παρά πολύ ισχυρή και επιστημονικά τεκμηριωμένη αντιοξειδωτική δράση.
 • Βιταμίνη C – Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη με πολλαπλές ωφέλιμες λειτουργίες για το σώμα, όπως η συμβολή της στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση:

Η NUTRAMINS™ συνιστά τη λήψη μιας κάψουλας την ημέρα πριν ή μαζί με το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.

Αρ. Γνωστ. ΕOΦ: 91153/17-7-2019
O αριθμός γνωστοποίησης στον ΕOΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕOΦ.

Να μη λαμβάνετε το προϊόν στην παρακάτω περίπτωση: Υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά, αν παίρνετε αντιδιαβητική θεραπεία. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

6 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: