Κορυφαιες πωλησεις

 • Wish Μπάρα Σύκο 30 gr
  Wish Μπάρα Σύκο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο Σύκο,...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Cranberry
  Wish Μπάρα Cranberry 25γρ.

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Δαμάσκηνο 30 gr
  Wish Μπάρα Δαμάσκηνο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Σοκολάτα 30 gr
  Wish Μπάρα Σοκολάτα

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Σοκολάτα &...

  0,69 €
 • Wish Bite
  Wish Bite 30gr.

  H Wish Bite είναι η πρώτη ελληνική γκοφρέτα χωρίς ζάχαρη από τη σειρά...

  0,89 €

Προσφορές

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Natto ACTIV 45 Caps

Νέο προϊόν

Εκχυλισμένη από σόγια που έχει υποστεί ζύμωση, η Νατοκινάση είναι ένα ισχυρό ένζυμο. Η Νατοκινάση είναι γνωστή για την πρωτεολυτική δραστικότητά της.

Περισσότερες λεπτομέρειες

25,90 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Τι κάνει το Natto Activ τόσο αποτελεσματικό;

Συχνά τρώγεται στην Ιαπωνία, το Natto είναι δημοφιλές πιάτο που αποτελείται από ζυμωμένη σόγια.  Το Natto Activ προσφέρει ένα ισχυρό τύπο Νατοκινάσης που συνοδεύεται από αρκετά ισχυρά ένζυμα όπως Σεραπεπτάση, Βρωμελαϊνη και Παπαϊνη. Σε αντίθεση με άλλους τύπους που προσφέρουν μόνο Νοτοκινάση, η επαγγελματική φόρμουλα της Natto Activ εξασφαλίζει πρωτεολυτική δραστηριότητα και πέψη ινών  προσφέροντας ένζυμα που αντέχουν τις απρόβλεπτες συνθήκες του πεπτικού συστήματος.

Πότε παίρνετε Natto Activ;

Πάρτε 1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα με άδειο στομάχι με ένα μεγάλο ποτήρι νερό, ιδανικά 60 λεπτά πριν ή 2 ώρες μετά το γεύμα.

Πού μπορώ να βρω Natto Activ;

Στα Φαρμακεία.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Natto Activ;

Το Natto Activ δεν είναι μόνο ένας από τους πιο ισχυρούς τύπους ενζυμικής φόρμουλας στην αγορά, αλλά και μία από τις πιο ειλικρινείς τιμές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές μας. Ως αληθινός κατασκευαστής, τα προϊόντα μας έχουν κατασκευαστεί και δοκιμαστεί στα εργαστήριά μας. Ως εκ τούτου, εμείς εξοικονομούμε τα έξοδα ενός μεσάζοντα και περνάμε την αποταμίευση στους πελάτες μας.

Επιπλέον, ο ενισχυτής ενζύμου CoActiv8 της Dynamic Enzymes εξασφαλίζει ότι όλα τα ένζυμά μας δουλεύουν με τον μέγιστο δυναμικό τους, ξεχωρίζοντας τα από αντίστοιχα προϊόντα.

Nα μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

19 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: