Κορυφαιες πωλησεις

 • Wish Μπάρα Σύκο 30 gr
  Wish Μπάρα Σύκο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο Σύκο,...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Cranberry
  Wish Μπάρα Cranberry 25γρ.

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Δαμάσκηνο 30 gr
  Wish Μπάρα Δαμάσκηνο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Σοκολάτα 30 gr
  Wish Μπάρα Σοκολάτα

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Σοκολάτα &...

  0,69 €
 • Wish Bite
  Wish Bite 30gr.

  H Wish Bite είναι η πρώτη ελληνική γκοφρέτα χωρίς ζάχαρη από τη σειρά...

  0,89 €

Προσφορές

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Lipase Plus 45 Caps

Νέο προϊόν

Υποστηρίζει την πλήρη πέψη των λιπών που βρίσκονται σε φυτικές και ζωικές τροφές.

Περισσότερες λεπτομέρειες

22,90 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Υποστηρίζει την πλήρη πέψη των λιπών που βρίσκονται σε φυτικές και ζωικές τροφές. Προάγει την απορρόφηση των σημαντικών λιπαρών οξέων όπως τα Ω3, Ω6 και Ω9.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα τρόφιμα που αγαπάτε με το Eat-EZ Lipase Plus!

Το Eat-EZ Lipase Plus είναι ένα ισχυρό συμπλήρωμα πεπτικών ενζύμων που αναπληρώνει το σώμα μας με ένζυμα που παράγουμε φυσικά στο στομάχι, τους σιελογόνους αδένες και το πάγκρεας. παρέχοντας ένα από τα ισχυρότερα προϊόντα λιπάσης στην αγορά. Οι βιοχημικοί μας έχουν σχεδιάσει μια κορυφαία φόρμουλα με συμπαράγοντα μέταλλα και βιταμίνες, καθώς και μια ποικιλία φυσικών πεπτικών ενζύμων για την ενίσχυση του πεπτικού μας συστήματος για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πέψη του λίπους.

Ποιος χρειάζεται Eat-EZ Lipase Plus;

Το Eat-EZ  Lipase Plus σχεδιάστηκε εξειδικευμένα για όσους καταναλώνουν λίπη στη διατροφή τους – που είναι όλοι μας!

Τι κάνει το Lipase Plus τόσο αποτελεσματικό;

H Dynamic Enzymes είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές πεπτικών ενζύμων. Τι σημαίνει αυτό; Ως «αληθινός κατασκευαστής», όχι μόνο έχουμε τους δικούς μας επιστήμονες να σχεδιάζουν εξειδικευμένα τα προϊόντα μας, αλλά μπορούμε επίσης να εγγυηθούμε τα πιο φρέσκα προϊόντα που διατίθενται.

«Πώς λοιπόν διαφέρουν οι άλλες εταιρείες;»

Πολλές εταιρείες ειδικεύονται στο μάρκετινγκ. Αγοράζουν πρώτες ύλες από έναν κατασκευαστή με πολύ λίγες γνώσεις για τον τρόπο με τον οποίο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί το προϊόν. Η δουλειά τους είναι να εμπορεύονται και να πωλούν, επομένως, δεν είναι πραγματικός κατασκευαστής.

Ως πραγματικός κατασκευαστής, παράγουμε τις πρώτες ύλες, όχι μόνο μας καθιστούν πολύ πιο καταρτισμένους στα προϊόντα που διαθέτουμε, αλλά επίσης εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε τα πιο φρέσκα προϊόντα και την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Εκτός από την ύπαρξη ενός από τους πιο ισχυρούς τύπους στην αγορά, το Eat-EZ Lipase Plus είναι επίσης μοναδικό και ασύγκριτο με άλλα προϊόντα της αγοράς, επειδή είναι γεμάτο με ισχυρά ένζυμα, συνένζυμα και συμπαράγοντες που καθιστούν τα ένζυμά μας πιο αποτελεσματικά.

Ένζυμα: Πώς χωρίζουμε τον επαγγελματικό μας τύπο από τους ερασιτέχνες

Ένα μίγμα ενζύμου που αφομοιώνει υδατάνθρακες

Ένα μίγμα ενζύμου που αφομοιώνει πρωτεΐνες

Ένα ενζυμικό μίγμα (Lipase I & II) υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος,

Ένα ζάχαρη γάλακτος / ένζυμα που αφομοιώνει τη λακτόζη (λακτάση)

 • Όλα αυτά τα ένζυμα συμπεριλαμβάνονται στο προϊόν για να λειτουργούν συνεργικά.

COACTIV-8

Το επιστημονικό τμήμα της Dynamic Enzymes έχει σχεδιάσει μια ειδική φόρμουλα με την επωνυμία COACTIV-8 που ενισχύει την δράση των ενζύμων. Η φόρμουλα αυτή περιέχει βιταμίνες, συνένζυμα, μεταλλικά στοιχεία κλπ, τα οποία διασφαλίζουν ότι τα ένζυμά μας (τόσο τα πεπτικά όσο και τα συστημικά) λειτουργούν σε πλήρη ισχύ και έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και όλα τα ένζυμά μας περιέχουν αυτή τη μοναδική φόρμουλα.

Nα μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

19 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: