Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Προσφορά Eat E-Z 30 Caps

Eat E-Z 30 Caps

Νέο προϊόν

Υποστηρίζει την πέψη των πρωτεϊνών, υδατανθράκων, γαλακτοκομικών, λιπών και ινών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

Υποστηρίζει την πέψη των πρωτεϊνών, υδατανθράκων, γαλακτοκομικών, λιπών και ινών. Προάγει την πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Παρατηρήσατε ότι, καθώς γερνάμε, το πεπτικό μας σύστημα δεν λειτουργεί πλέον όπως παλαιά; Καθώς ωριμάζουμε, αρχίζουμε να χάνουμε την ικανότητα να αφομοιώσουμε τα τρόφιμα όπως κάναμε στα νειάτα μας. Τα υψηλά επίπεδα στρες, το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και οι κακές επιλογές τροφίμων, αναγκάζουν το σώμα μας να αγωνιστεί με καθήκοντα που κάποτε ήταν πολύ πιο εύκολο να επιτευχθούν. Οι κύριες πηγές μας ενζύμων παράγονται φυσικά από το σώμα και τα λαχανικά που καταναλώνουμε. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε και συνεχίζουμε να επιμένουμε στο μαγείρεμα των λαχανικών μας, αυτά τα φυσικά ένζυμα αρχίζουν να υποβαθμίζουν και να μετουσιώνονται. Με την αυξημένη κατανάλωση επεξεργασμένων και μαγειρεμένων τροφίμων, υποφέρουμε από συμπτώματα υπερβολικού αερίου / μετεωρισμός και αύξηση βάρους, πόνους στο στομάχι, φούσκωμα, δυσκοιλιότητα και διάρροια, πιθανώς λόγω έλλειψης ενζύμων.

Το Eat E-Z  είναι ένα ισχυρό συμπλήρωμα πεπτικών ενζύμων που αναπληρώνει το σώμα μας με ένζυμα που παράγονται φυσικά στο στομάχι, το πάγκρεας και τους σιελογόνους αδένες. Οι βιοχημικοί μας έχουν σχεδιάσει μια εξαιρετική φόρμουλα με συμπαράγοντα μέταλλα και βιταμίνες για να ενισχύσουν το πεπτικό μας σύστημα για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη πέψη.

Ποιος χρειάζεται Eat E-Z ULTRA;

Το Eat E-Z  είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που γνωρίζουν ότι τα ένζυμα που παράγουν δεν θα είναι αρκετά για να ανακουφίσουν τα προβλήματα αφομοίωσης των τροφών. Ως ένα από τα ισχυρότερα πεπτικά ένζυμα στην αγορά, το Eat E-Z  συνδυάζεται επίσης με επιπλέον ένζυμα για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής για όσους αγαπούν να τρώνε. Γνωρίζουμε τώρα ότι η έλλειψη ενζύμων προκαλεί όλεθρο στο πεπτικό σύστημα. Τα πεπτικά ένζυμα πρέπει να παίρνετε συνεχώς όταν υποφέρετε από χρόνια γαστρεντερική δυσφορία. Κρατήστε το Eat E-Z  κοντά σας όταν τρώτε ότι αγαπάτε και αποφύγετε τις διαταραχές της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, όπως (αλλά όχι περιοριστικά):

Πόνος στο στομάχι

Δυσκοιλιότητα

Μετεωρισμός / Αέρια

Στομαχικές διαταραχές

Διάρροια

Φούσκωμα

Άνω κοιλιακό άλγος

Όλοι έχουμε πεπτικά προβλήματα και δυσανεξία σε τρόφιμα. Είτε πρόκειται για γαλακτοκομικά / λίπη, πρωτεΐνες, είτε για σάκχαρα, το σώμα μας μας λέει ότι υπάρχει πρόβλημα να τα χωνέψει αφήνοντας να αισθανόμαστε αέρια και άβολακαι ας έχουμε υγιές βάρος – ακόμη και το τέλειο σχέδιο διατροφής. Προσθέτοντας ένα προϊόν τόσο ισχυρό όσο το Eat E-Z  στο καθημερινό σας σχήμα, αναπληρώνει το σώμα σας με σημαντικά ένζυμα εκτός από αυτά που φυσικά παράγει το σώμα σας:

Αμυλάση: Για τη διάσπαση των υδατανθράκων. δηλαδή ζυμαρικά, ψωμί, ρύζι, σάκχαρα φρούτων.

Πρωτεάση: Προς διάσπαση της πρωτεΐνης. δηλαδή κρέατα, πουλερικά, ψάρια, αυγά, ξηροί καρποί.

Λιπάση: Για τη διάσπαση λίπους. δηλαδή βούτυρο, έλαιο, ζωικό λίπος.

Λακτάση: Για τη διάσπαση των γαλακτοκομικών προϊόντων: δηλαδή γάλα, τυρί και γιαούρτι

 

Τι κάνει το Eat E-Z  τόσο αποτελεσματικό

Το Dynamic Enzymes είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές πεπτικών ενζύμων. Τι σημαίνει αυτό; Ως «αληθινός κατασκευαστής», όχι μόνο έχουμε τους δικούς μας επιστήμονες να σχεδιάζουν εξειδικευμένα τα προϊόντα μας, αλλά μπορούμε επίσης να εγγυηθούμε τα πιο φρέσκα προϊόντα που διατίθενται.

«Πώς λοιπόν διαφέρουν οι άλλες εταιρείες;»

Πολλές εταιρείες ειδικεύονται στο μάρκετινγκ. Αγοράζουν πρώτες ύλες από έναν κατασκευαστή με πολύ λίγες γνώσεις για τον τρόπο με τον οποίο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί το προϊόν. Η δουλειά τους είναι να αγοράζουν και να πωλούν. επομένως, δεν είναι ένας πραγματικός κατασκευαστής.

Ως πραγματικός κατασκευαστής, παράγουμε τις πρώτες ύλες. επομένως, όχι μόνο μας καθιστούν πολύ πιο καταρτισμένους στα προϊόντα που διαθέτουμε, αλλά και εξασφαλίζοντας ότι παρέχουμε τα πιο φρέσκα προϊόντα και την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Εκτός από την ύπαρξη ενός από τους πιο ισχυρούς τύπους στην αγορά, το Eat E-Z είναι επίσης μοναδικό και ασύγκριτο με άλλα προϊόντα της αγοράς, επειδή είναι γεμάτο με ισχυρά ένζυμα, συνένζυμα και συμπαράγοντες που καθιστούν τα ένζυμά μας πιο αποτελεσματικά.

 

Ένζυμα: Πώς χωρίζουμε τον επαγγελματικό μας τύπο από τους ερασιτέχνες

5 τύποι ενζύμων που αφομοιώνουν υδατάνθρακες (γλυκοαμυλάση, αμυλάση, μαλτάση, ινβερτάση, πηκτινάση)

4 τύποι ενζύμων πέψης πρωτεϊνών (πρωτεάση, βρωμελίνη, παπαΐνη, σεραπεπτάση)

3 τύποι ενζύμων που διασπώνται με ίνες (Cellulase, Hemicellulase, Ξυλανάση)

Ένζυμα κατά του αερίου και φούσκωμα (Alpha Galactosidase)

Συμπύκνωμα πέψης με λίπος (Lipase I & II)

Ζάχαρη γάλακτος / ένζυμα πέψης με λακτόζη (λακτάση)

‘Ενζυμο που απελευθερώνει μέταλλα (φυτάση)

Όλα αυτά τα ένζυμα συμπεριλαμβάνονται στο προϊόν για να συνεργάζονται συνεργικά κατά της μάχης και τις περιττές διαταραχές της γαστρεντερικής οδού που μπορεί να προκαλέσουν πεπτικές δυσφορία και δυσπεψία.

 COACTIV-8

Το επιστημονικό τμήμα της Dynamic Enzymes έχει σχεδιάσει μια ειδική φόρμουλα με την επωνυμία COACTIV-8 που ενισχύει την δράση των ενζύμων. Η φόρμουλα αυτή περιέχει βιταμίνες, συνένζυμα, μεταλλικά στοιχεία κλπ, τα οποία διασφαλίζουν ότι τα ένζυμά μας (τόσο τα πεπτικά όσο και τα συστημικά) λειτουργούν σε πλήρη ισχύ και έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και όλα τα ένζυμά μας περιέχουν αυτή τη μοναδική φόρμουλα.

Πού μπορώ να βρω Eat E-Z;

Στα Φαρμακεία.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Eat E-Z;

Το Eat E-Z δεν είναι μόνο ένας από τους πιο ισχυρούς τύπους ενζυμικής φόρμουλας στην αγορά, αλλά και μία από τις πιο ειλικρινείς τιμές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές μας. Ως αληθινός κατασκευαστής, τα προϊόντα μας έχουν κατασκευαστεί και δοκιμαστεί στα εργαστήριά μας. Ως εκ τούτου, εμείς εξοικονομούμε τα έξοδα ενός μεσάζοντα και περνάμε την αποταμίευση στους πελάτες μας.

Επιπλέον, ο ενισχυτής ενζύμου CoActiv8 της Dynamic Enzymes εξασφαλίζει ότι όλα τα ένζυμα μας δουλεύουν με τον μέγιστο δυναμικό τους, ξεχωρίζοντας τα από αντίστοιχα προϊόντα.

Πότε πρέπει να πάρω το Eat E-Z;

Οι οδηγίες είναι απλές: Πάρτε 1-2 κάψουλες με ένα μεγάλο ποτήρι νερό 5 λεπτά πριν το γεύμα ή αμέσως μετά το γεύμα σας εάν ξεχάσετε να το πάρετε εκ των προτέρων.

** Η δοσολογία ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από τη σοβαρότητα των πεπτικών συμπτωμάτων, το περιεχόμενο του γεύματος και το μέγεθος της μερίδας.

Πού μπορώ να βρω Eat E-Z;

Στα φαρμακεία.

Γιατί πρέπει να επενδύσω στο Eat E-Z;

Έχετε υποστεί φούσκωμα και υπερβολική αέρια μετά από ένα σχετικά υγιεινό γεύμα; Αυτά τα συναισθήματα δεν είναι ούτε υγιή ούτε απαραίτητα. Με την επαρκή ποσότητα ενζύμων που παράγονται στο σώμα μας, τα τρόφιμα πρέπει να αφομοιωθούν κατάλληλα. Η παροχή στο σώμα μας κατάλληλων πεπτικών ενζύμων προωθεί την ανακούφιση από την δυσανεξία των τροφίμων, την ιδανική πέψη και τη βέλτιστη απορρόφηση θρεπτικών ουσιών. Τα οφέλη από ένα υγιές, καλά λειτουργικό πεπτικό σύστημα είναι άφθονα. H επιστημονική έρευνα υποδηλώνει ότι ένα υγιές πεπτικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε υγιέστερο δέρμα, καλύτερη διαχείριση βάρους και ακόμη καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα για να προωθήσει τη βέλτιστη συνολική υγεία και πεπτικές λειτουργίες.

13 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: