Κορυφαιες πωλησεις

 • Wish Μπάρα Σύκο 30 gr
  Wish Μπάρα Σύκο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο Σύκο,...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Cranberry
  Wish Μπάρα Cranberry 25γρ.

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Δαμάσκηνο 30 gr
  Wish Μπάρα Δαμάσκηνο

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένο...

  0,69 €
 • Wish Μπάρα Σοκολάτα 30 gr
  Wish Μπάρα Σοκολάτα

  Φυσική Μπάρα Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Σοκολάτα &...

  0,69 €
 • Wish Bite
  Wish Bite 30gr.

  H Wish Bite είναι η πρώτη ελληνική γκοφρέτα χωρίς ζάχαρη από τη σειρά...

  0,89 €

Προσφορές

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

Προσφορά ONE A DAY MULTIVITAMIN

ONE A DAY MULTIVITAMIN NATURAL DOCTOR

Νέο προϊόν

Η πιο πλήρης πολυβιταμίνη της ελληνικής αγοράς με βιταμίνες στην ενεργή τους μορφή, εκχύλισμα φρούτων και λαχανικών, φλαβονοειδή, πεπτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης, μεταλλικά άλατα, 75 ιχνοστοιχεία, ένζυμα και χολίνη για προστασία από την αρτηριοσκλήρυνση και μείωση χοληστερόλης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

28,00 € με Φ.Π.Α

-5.9%

29,76 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Συνιστάται ιδιαίτερα για να προσφέρει γενικά τόνωση, ενέργεια καθώς και αντιοξειδωτική προστασία.

Κατηγορία προϊόντος: Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής

Φυσιολογική δράση: Πλήρης υποστήριξη του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα, για τόνωση, ευεξία και άμυνα.

Που απευθύνεται και πως υποστηρίζει τον οργανισμό: Το προϊόν αποτελεί πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με προσθήκη επιλεγμένων ανόργανων στοιχείων (σίδηρος, χαλκός, μαγγάνιο, σελήνιο, χρώμιο και ψευδάργυρος), πεπτικών ενζύμων και άλλων ουσιών με διατροφική και φυσιολογική επίδραση για πλήρη υποστήριξη του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 432/2012 τα συστατικά του παρέχουν:

Bιταμίνη C, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, φολικό οξύ, σίδηρο και μαγνήσιο που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Bιταμίνη C, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12, θειαμίνη και μαγγάνιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας Bιταμίνη Ε, ριβοφλαβίνη, μαγγάνιο, χαλκό, σελήνιο και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Βιταμίνη Α και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Χρώμιο που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών, των οξέων και βάσεων και ψευδάργυρο που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό οξέων και βάσεων, υδατανθράκων, μακροθρεπτικών συστατικών, λιπαρών οξέων και βιταμίνης Α.

Το προϊόν One a Day Multivitamin παρέχει επίσης πεπτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης (αμυλάση, λιπάση και πρωτεάση) για την υποστήριξη συγκεκριμένων κατηγοριών ατόμων που για κάποιο λόγο δεν εμφανίζουν φυσιολογική πεπτική λειτουργία και είναι αναγκαία η λήψη τέτοιων ενζύμων ώστε να διασφαλισθεί η μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές. Συγκεκριμένα, η αμυλάση είναι ένα ένζυμο που διασπά το άμυλο (υδατάνθρακας)και το γλυκογόνο της τροφής σε απλά σάκχαρα. Η λιπάση διασπά λίπη σε λιπαρά οξέα και η πρωτεάση έχει την ικανότητα να διασπά τροφές.

Το προϊόν παρέχει επίσης ινοσιτόλη και χολίνη. Η ινοσιτόλη θεωρείται σημαντικός παράγοντας στον μεταβολισμό του λίπους και της χοληστερόλης και ελαττώνει το περίσσιο λίπος που είναι αποθηκευμένο στο σώμα. Σε συνδυασμό με τη χολίνη προστατεύει τα αγγεία από την αρτηριοσκλήρυνση, μειώνοντας το ποσοστό της χοληστερόλης. H ινοσιτόλη και η χολίνη αποτελούν συστατικά τα οποία συμμετέχουν σε μια σειρά σημαντικών βιοχημικών και μεταβολικών αντιδράσεων του οργανισμού και ιδιαίτερα των αθλητών.

Το προϊόν περιέχει και ένα μίγμα (Mega Food) από επιλεγμένες τροφές: σκόνη σιταρόχορτου, σκόνη κριθαρόχορτου, σκόνη από παντζάρια, σκόνη φύλλων μηδικής και φρούτα βακκίνιου του μύρτιλλου. Το σιταρόχορτο, το κριθαρόχορτο και τα φύλλα μηδικής είναι συστατικά που περιέχουν φυτικά διατροφικά στοιχεία, όπως φυσική χλωροφύλλη, βιταμίνες, μεταλλικά άλατα, αμινοξέα και ένζυμα, σε μορφή φυτοσυμπλέγματος, δηλαδή στην ίδια μορφή που καταναλώνονται μέσω της τροφής από τον άνθρωπο. Το εν λόγω σκεύασμα προσφέρει γενικά τόνωση και ενέργεια χάρη στην πλούσια διατροφική του αξία και στην αντιοξειδωτική προστασία, ιδιαίτερα λόγω της παρουσίας χλωροφύλλης και αντιοξειδωτικών ουσιών, όπως βιταμινών, φλαβονοειδών κ.α. To προϊόν περιέχει και μικροποσότητα από λυοφιλιωμένο συμπύκνωμα θαλασσινών ανόργανων στοιχείων και ιχνοστοιχείων, στην φυσική τους μορφή, με την εμπορική ονομασία OmniMin. Το συστατικό OmniMin είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο και κάλιο αλλά περιέχει ιχνοστοιχεία στις ποσότητες εκείνες που είναι απαραίτητες για την φυσιολογική λειτουργία μιας σειράς βιοχημικών και μεταβολικών διεργασιών του οργανισμού μας. Το συγκεκριμένο συστατικό έχει χαρακτηρισθεί από την Αμερικανική Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ως συστατικό τροφίμων «γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές» (GRAS: Generally Recognized as Safe).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Περιεχόμενα: 60 φυτικές κάψουλες
 Ανά ημερήσια δόση
(1 κάψουλα)
% Σ.Η.Π.*
Βιταμίνη Α (ως οξική ρετινόλη)150 mg18,75 %
Βιταμίνη Β1 (ως υδροχλωρική θειαμίνη) 17,5 mg1591 %
Βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη)15 mg600 %
Βιταμίνη Β2 (ως ριβοφλαβίνη)17,5 mg1250 %
Βιταμίνη Β3 (ως νικοτιναμίδιο)22,5 mg141 %
Βιταμίνη Β5 (ως D-παντοθενικό ασβέστιο)20 mg333 %
Βιοτίνη (ως D-βιοτίνη)15 mg30 %
Βιταμίνη C (ως L-ασκορβικό οξύ)50 mg62,5%
Διτρυγική χολίνη5 mg**
Χαλκός (ως γλυκονικός χαλκός)250 mg25 %
Φυλλικό οξύ75 mg37,5 %
Ινοσιτόλη4 mg**
Σίδηρος (ως γλυκονικός σίδηρος)2,5 mg18 %
Μαγγάνιο (ως γλυκονικό μαγγάνιο)1 mg50 %
Μολυβδαίνιο (ως μολυβδαινικό αμμώνιο)25 mg50 %
Σελήνιο (ως L-σεληνομεθειονίνη)12,5 mg23 %
β-καροτένιο37,5 mg**
Πυρίτιο (ως διοξείδιο του πυριτίου)5 mg**
Βιταμίνη Β6 (ως 5'-φωσφορική πυριδοξίνη)5 mg357 %
Λιπάση (104 U/g)5 mg**
Πρωτεάση (104 U/g)5 mg**
Χρώμιο (ως πικολινικό χρώμιο)25 mg62,5 %
Ψευδάργυρος (ως διγλυκινικός ψευδάργυρος)2,5 mg25 %
Αμυλάση  (5x104 U/g)5 mg**
Λυοφιλιωμένο συμπύκνωμα θαλασσινού νερού (Omnimin™)10 mg**
Mίγμα (Mega Food) από μικροποσότητες επιλεγμένων τροφών: {σκόνη σιταρόχορτου (wheatgrass), σκόνη κριθαρόχορτου (Hordeum vulgare), σκόνη από παντζάρια (Beta vulgaris), σκόνη φύλλων μηδικής (Medicago sativa) και φρούτων βακκίνιο το μύρτιλλο (Vaccinium myrtillus)}12,5 mg**
Βιταμίνη Ε (ως όξινη ηλεκτρική D-α-τοκοφερόλη)6,7 mg56 %
   
* Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα ** Δεν έχει θεσπισθεί Σ.Η.Π.
Άλλα συστατικά: Κιτρικά άλατα ασβεστίου, κιτρικά άλατα μαγνησίου, κιτρικό κάλιο, χολικαλσιφερόλη, π-αμινοβενζοϊκό οξύ, συστατικά κενής κάψουλας (φυτική κυτταρίνη).
Το προϊόν δεν περιέχει: χρωστικές ουσίες, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα σίτου, μαγιάς, καλαμποκιού, σόγιας και γάλακτος.
Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. 
Αρ. Πρωτ. Γνωστ. EOΦ: 13082/19-2-2015
Παράγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

6 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Λήψη