Κορυφαιες πωλησεις

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

ASTARTI EXCLUSIVE PREMIUM 500 ML

Νέο προϊόν

Αστάρτη Exclusive

Το Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αστάρτη Exclusive (περιορισμένης παραγωγής), παράγεται και εμφιαλώνεται με την φροντίδα της οικογένειας Τζωρτζόπουλου στην περιοχή του Καραβά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

16,10 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης που σέβεται την υψηλή θρεπτική και διαιτητική αξία του ελαιολάδου. Οι ιδιόκτητοι ελαιώνες είναι ποικιλίας Κορωναίικης, βρίσκονται στο βόρειο τμήμα του νησιού με κύριο πυρήνα τον Στενοκάμπο του Καραβά και σε υψόμετρο που κυμαίνεται ανάλογα από 10 έως 140m (a.s.l).

Είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα της βιολογικής γεωργίας βάσει του καν. ΕΚ 834/2007, υπό τον έλεγχο και την πιστοποίηση του Οργανισμού Πιστοποίησης & Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Πολυβραβευμένο για την ποιότητα, καθαρότητα και την γεύση του, αποτέλεσμα του πολυποίκιλου terroir, της άνυνδρης καλλιέργειας των ελαιοδέντρων και του μικροκλίματος των Κυθήρων.

Το Αστάρτη Exclusive χαρακτηρίζεται ως ελαφρύ – μεσαία φρουτώδες. Έχει ιδιαίτερο άρωμα και γεύση πολύπλοκη, λεπτή και πιπεράτη, χαρακτηριστικό της πρώιμης συλλογής του καρπού (αγουρέλαιο) και του εξαιρετικά παρθένου.

Συνοδεύει άψογα θαλασσινά, λευκά κρέατα, βραστά λαχανικά και ωμές σαλάτες.

Αστάρτη Exclusive - Κτήμα οικογένειας Τζωρτζόπουλουπεριορισμένης παραγωγής.

Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες:

  • Maraska γυάλινο μπουκάλι – 500ml
  • Maraska γυάλινο μπουκάλι – 750ml
  • Μαύρο κυλινδρικό δοχείο λευκοσιδήρου – 750ml
  • Λευκοσίδηρο δοχείο – 3lt και 5lt

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: