Κορυφαιες πωλησεις

Προσφορές

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

ΧΥΜΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΑΓΑΥΗ

Νέο προϊόν

Το φραγκόσυκο ανήκει στην οικογένεια των super foods, με αρκετές μελέτες να αναδεικνύουν τις ευεργετικές, για τον άνθρωπο, ιδιότητές του.

Περισσότερες λεπτομέρειες

3,23 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το φραγκόσυκο έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό (87,5%), βοηθά στη καλή πέψη μέσω του μεταβολισμού των σακχάρων (κύκλος Krebs) και αυξάνει τη σωματική αντοχή (μηλικό οξύ).

Είναι πλούσιο σε μαγνήσιο και το αμινοξύ "ταυρίνη", ουσίες οι οποίες είναι σημαντικές για την υγεία του εγκεφάλου και της καρδιάς.

Είναι επίσης πλούσιο σε ουσίες που δρουν κατά του καρκίνου και των καρδιοπαθειών. 

Τα φραγκόσυκα δρουν προστατευτικά σε διάφορους ιστούς και όργανα στις αρτηρίες και τα νεύρα, στους οφθαλμούς και τις αρθρώσεις.

Είναι φρούτο που βοηθά στη μείωση της υπεργλυκαιμίας και στην καταπολέμηση της οστεοπόρωσης, των συμπτωμάτων από κατάχρηση αλκοόλ, γιατί ενυδατώνει το σώμα και αποτρέπει πονοκεφάλους και στομαχόπονους.

Έρευνες απέδειξαν ότι ο χυμός του φρούτου όπως και ο χυμός από το φύλλο, έχουν πολύ μεγάλη προστατευτική δράση έναντι της βλάβης του DNA που προέρχεται από την υπεριώδη ακτινοβολία, κάτι που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα. (από έρευνες που Πανεπιστημίου Θεσσαλίας)

ΤΟ ΣΙΡΟΠΗ ΑΓΑΥΗΣ

Το σιρόπι της αγαύης εξάγεται από τα φύλλα του φυτού, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας. 

Διαθέτει πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (11-19), δεν αυξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και δεν επιβαρύνει το πάγκρεας.

Περιέχει ίχνη από σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο

Επίσης, διαλύεται εύκολα, έχει ευχάριστη απαλή γεύση, παρόμοια περίπου με μέλι.

Αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με σιρόπι αγαύης όχι μόνο μειώνετε τη συνολική περιεκτικότητα των θερμίδων που προσλαμβάνετε αλλά προστατεύετε και την υγεία σας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: