Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Παναγιώτα Καρακασίδου παρουσιάζει με συστηματικό τρόπο τα σημαντικότερα από αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε για τη διατροφή.
Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας, βασισμένος στην πολύχρονη επαγγελματική του πείρα, δημιούργησε έναν εύχρηστο και πρωτότυπο οδηγό διατροφής και μαγειρικής με σκοπό να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων οι οποίοι επιθυμούν να τρέφονται υγιεινά.
Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια που έχουν γραφτεί ποτέ και αφορά ευαισθητοποιημένους γονείς, εκπαιδευτές, επαγγελματίες υγείας και οποιονδήποτε άλλο που φέρει την ευθύνη για τη γη που δεν κληρονομήσαμε από τους γονείς μας αλλά δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.
Ένας οδηγός διατροφής για όλους που συντάχθηκε από επιστήμονες διαιτολόγους-διατροφολόγους με σκοπό τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών.
Η πρωτοποριακή έκδοση του Βιβλίου «Μεσογειακές Γεύσεις Χωρίς Γάλα, Αυγό, Σιτηρά (γλουτένη) και Ξηρούς καρπούς» αφορά την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για καθοδήγηση ατόμων με τροφικές δυσανεξίες.