Κορυφαιες πωλησεις

Προμηθευτές

Δημοφιλη προϊοντα

Information

SESAMIS BAR - Almond Noir 40 γραμ

Νέο προϊόν

Βιολογική μπάρα μαύρου σουσαμιού, αμύγδαλου και μελιού.

Δεν περιέχει ζάχαρη και συντηρητικά. Παράγεται με αναποφλοίωτο, μουλιασμένο και αλεσμένο μαύρο σουσάμι, για καλύτερη αφομοίωση των πολύτιμων συστατικών του.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1,60 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το μέλι είναι ένα φυσικό προϊόν που προσφέρει στον οργανισμό άμεσα αφομοιώσιμη ενέργεια χωρίς να έχει όμως τις αρνητικές επιδράσεις άλλων γλυκαντικών ουσιών. Περιέχει πλήθος ευεργετικών θρεπτικών συστατικών και είναι απαραίτητο γιά μία ισορροπημένη διατροφή.

 

Το αναποφλοίωτο μαύρο σουσάμι αποτελεί πλούσια πηγή ασβεστίου, σιδήρου και βιταμίνης Ε, ενώ χάρη σε δύο φαινολικές λιγνάνες (σεσαμίνη και σεσαμινόλη) που σε αφθονία περιέχει, βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης και στην προστασία του οργανισμού από καρδιοαγγειακές παθήσεις. Θεωρείται άριστη τροφή για παιδιά, αθλητές και γυναίκες που κινδυνεύουν από οστεοπόρωση, ενώ στις ασιατικές θεραπευτικές τέχνες χρησιμοποιείται ως τονωτικό και υπακτικό. 

 

Το αμύγδαλο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μονοακόρεστων λιπαρών, ασβεστίου, βιταμίνης Ε και φυτικών ινών, ενώ μειώνει την «κακή» χοληστερόλη και συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

2 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: